Értékes és érdekes

Előfizetői akció a Magyar Kultúra magazinnál

Érvényes történetek rólunk és világunkról, hiteles és érdekes személyiségek, izgalmas témák, igazi beszélgetések gyönyörű köntösben: ez a havonta megjelenő Magyar Kultúra magazin.

Olvasta már? Vagy most böngészné először? Itt a legjobb alkalom! Ha november 15-ig egy évre előfizet, akkor 10 lapszám áráért egész esztendőben kézhez kapja folyóiratunkat.

Bonczidai Éva főszerkesztő korábban úgy fogalmazott: „El kell mondanunk a történeteket – ezt érzem minden igazi beszélgetés után, és ezt igazolja a változóban lévő világ is. Ha majd több évtized múlva felvetődik a kérdés, miről szólt a kétezer-húszas évek eleje –makacsul hiszem, akkor is lesz, aki kérdéseket tegyen fel–, bizonyára szerepelnek majd a válaszban olyan kifejezések, mint a pandémia, klímaváltozás, migráció, adat… De ha most tevődik fel ez a kérdés, a válasz az életünkről szól. Ha őszinték vagyunk, a válasz egy történet – veszteségekről, áldásról, próbák idejéről és gondviselésről.

Eddig megjelent 17 tematikus lapszámunkban ilyen történeteket meséltünk. Lapszámról lapszámra úgy fűztük egybe ezeket, hogy látható legyen, mi maradt érvényes a múltunk értékeiből, kik tudnak ma hitelesen szólni, a kortársaink milyen üzenetet, milyen ügyet vállalnak fel a teljes életükkel, teljes lényükkel. Magasztos és hétköznapi pillanatok lenyomatait egyaránt megőriztük: értékes és érdekes – ilyen a kultúránk, ilyen az életünk.”

Ha a valódi kultúrát kedvelőként szeretne egy valódi magazint, akkor a Magyar Kultúra a legjobb választás. A döntés előtt pillantson be hozzánk a

www.magyarkultura.hu oldalunkra, és nézze meg videónkat:

https://youtu.be/RJ4UyImuHQs.

Megtalál bennünket a közösségi médiában is, a

https://www.facebook.com/magyarkulturamagazin/ és a

https://www.instagram.com/magyarkultura/ linken.

Várjuk olvasóink között!

https://magyarkultura.hu/elofizetes/

Az akció időtartama: 2022. november 1–16.